ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πρωταθλημάτων BEACH VOLLEY Juniors Regional 2018 Κ17 & Κ19

 Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π., σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της ΕΟΠΕ, του εσωτερικού κανονισμού και των αντίστοιχων προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων beach volley Juniors Παίδων – Κορασίδων (Κ17) και Εφήβων – Νεανίδων (Κ19) 2018, της Ε.Ο.ΠΕ.,

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Τα αναπτυξιακά (Regional Juniors) πρωταθλήματα beach volley 2018 για την Ε.Σ.ΠΕ.Π., τα οποία θα διεξαχθούν σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ.

Το πρωτάθλημα των Κ17 Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1 Ιανουαρίου 2002, καθώς και το πρωτάθλημα των Κ19 Εφήβων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1 Ιανουαρίου 2000, θα διεξαχθούν σε δύο (2) φάσεις και οι πρωταθλητές θα αναδειχθούν από τα αποτελέσματα των Τελικών.

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει όλα τα περιφερειακά τουρνουά που θα διεξαχθούν από ενδιαφερόμενους συνδιοργανωτές, σε οποιοδήποτε περιοχή/Δήμο, (εντός των γεωγραφικών ορίων της Ε.Σ.ΠΕ.Π.).

Οι τελικοί της Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα διεξαχθούν στην έδρα της Ένωσής, (ή σε άλλη περιοχή της Ε.Σ.ΠΕ.Π. εφόσον υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα καλύπτει τις απαιτήσεις των όρων Συνδιοργάνωσης JUNIOR 2018), για την κατηγορία Παίδων – Κορασίδων (Κ-17) το διήμερο 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου  2018, για δε την κατηγορία Εφήβων – Nεανίδων (Κ-19) το διήμερο 21 & 22 Ιουλίου 2018.

Οι αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά και των δύο κατηγοριών, είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιείται μια (1) ώρα πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων.

Οι τοπικοί συνδιοργανωτές για κάθε τουρνουά είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τεχνική υποστήριξη των αγώνων (επίσημη διαιτησία, επίσημο Φ.Α., ιατρική περίθαλψη, άρτια κατάσταση γηπέδων, μπάλες υποχρεωτικά Beachvolley Gala, ομπρέλες σκίασης στους αγωνιζόμενους, νερά, κ.λ.π).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι και όσες στοιχειοθετούν αθλητική ή φυσική εντοπιότητα της Ε.Σ.ΠΕ.Π., σύμφωνα με την προκήρυξη ΕΟΠΕ Juniors 2018 και δηλώσουν συμμετοχή με τους εξής τρόπους:

  1. Στα γραφεία της Ένωσης,
  2. Με Fax στην Ένωση,
  3. Με email: espep2010@gmail.com, έως τρείς (3) ημέρες πριν από κάθε τουρνουά και μέχρι 14.00 ώρα.

Οι αθλητές / αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Τουρνουά Beach Volley Juniors Regional (Εφήβων – Νεανίδων) και (Παίδων – Κορασίδων) 2018, πρέπει να έχουν εγγραφεί ή ανανεώσει προηγουμένως την εγγραφή τους στο Ηλεκτρονικό Μητρώο αθλητών Beach Volleyball της ΕΟΠΕ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έως την έναρξη της τεχνικής σύσκεψης κάθε τουρνουά, και να καταβάλουν παράβολο συμμετοχής δέκα (10) ευρώ στον τεχνικό υπεύθυνο, για κάθε τουρνουά έκαστος αθλητής ή αθλήτρια.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες διεκδικούν την απ’ ευθείας πρόκριση τους α) οι Παίδες-Κορασίδες στο Κυρίως Ταμπλό του Τελικού Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors Κ-17 που θα διεξαχθεί 27-29 Ιουλίου 2018 στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας και β) οι Έφηβοι – Νεανίδες στο Κυρίως Ταμπλό του Τελικού Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors Κ-19 που θα διεξαχθεί 3-5 Αυγούστου 2018 στις Ράχες Φθιώτιδας εκπροσωπώντας την Ε.Σ.ΠΕ.Π., αναλόγως με το άρθρο 1.4 της Γενικής Προκήρυξης Κ-17.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τον γενικό κανονισμό της ΕΟΠΕ, βρίσκονται στο επίσημο site της Ένωσης και της ΕΟΠΕ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΜΠΛΟ

Κάθε ομάδα μπορεί να λάβει μέρος σε όλα τα Τουρνουά.

Για κάθε θέση της τελικής κατάταξης των ομάδων και των αθλητών που τις αποτελούν, θα αποκτούν και οι δύο (ομάδες/αθλητές) τους αντίστοιχους βαθμούς στην Ατομική και Ομαδική Κατάταξη (Συνημμένος Πίνακας).

Για την τοποθέτηση των ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό του πρώτου Τουρνουά θα διεξαχθεί κλήρωση. Το ίδιο θα γίνει σε περίπτωση που δεν θα γίνουν Περιφερειακά τουρνουά, αλλά θα γίνει μόνο η Τελική Φάση. Διευκρινίζεται, ότι σε περίπτωση που κάποια ή κάποιες από τις δηλωθείσες ομάδες, έχει ομαδική (ή ατομική) βαθμολογία από την προηγούμενη σεζόν 2017 στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία Κ-17 ή Κ-19, τότε κατατάσσονται στις αντίστοιχες θέσεις στο κυρίως ταμπλό, ανάλογα με τους βαθμούς τους και για τις υπόλοιπες ομάδες διενεργείται κλήρωση.

Σε κάθε περίπτωση, η τοποθέτηση των πρωταθλητριών ομάδων Regional Κ-17 και Κ-19 στα αντίστοιχα ταμπλό των Τελικών Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors 2018 θα γίνεται με συντελεστή 0.5 της ισχύουσας βαθμολογίας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν με το σύστημα των ΟΜΙΛΩΝ. Ο Τεχνικός Υπεύθυνος του Τουρνουά δύναται να τροποποιήσει το αγωνιστικό σύστημα σε ταμπλό ΔΙΠΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ, ανάλογα με τις συμμετοχές. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το αγωνιστικό σύστημα Συνεχούς Καταγραφής Πόντων, σύμφωνα με τις Προκηρύξεις της Ε.Ο.ΠΕ.

Υπεύθυνος για κάθε τουρνουά θα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος που θα ορίζει η Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Οι όροι διεξαγωγής των τουρνουά και οτιδήποτε δεν προβλέπεται στη παρούσα προκήρυξη, καθορίζονται στις γενικές προκηρύξεις Κ-17 και Κ-19 της Ε.Ο.ΠΕ., ενώ η οργανωτική επιτροπή της Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα μπορεί κατά περίπτωση, σύμφωνα πάντα με την γενική προκήρυξη να αποφασίζει κατά περίπτωση για οργανωτικά θέματα των αγώνων που θα ανακοινώνει έγκαιρα στο site της Ένωσης.

                                                                                                       Για το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                                ΜΑΚΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *