Συγκεντρωτική προπόνηση κλιμακίων της ΕΣΠΕΠ

Συγκεντρωτική προπόνηση κλιμακίων αθλητριών της Ε.Σ.ΠΕ.Π. παγκορασίδων 2004 – 2005 και Προπόνηση επιλεγμένων αθλητριών 2000 – 2003 υπό την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών Προπονητών της Ε.Ο.ΠΕ έγιναν στον Εθνικό Στάδιο Πάτρας την Τρίτη 13/2.

Read More

Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΠ Όμιλος – Σπαρτιατικός Γ.Σ και Γ.Σ Άργους στην κορυφή

Στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. και ο Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ μια αγωνιστική πριν το τέλος της 1ης φάσης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ

Read More

Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΣΠΕΠ – Α Όμιλος

Αήττητος και χωρίς απώλεια σετ στην κορυφή της βαθμολογία του Α’ ομίλου, ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ Αμαλιάδας υποδέχεται τον ΘΗΣΕΑ Πατρών την τελευταία αγωνιστική της 1ης φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

Read More

Συναρπαστικό το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΠ

Συναρπαστικό το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΠ, δύο αγωνιστικής πριν την λήξη της 1ης φάσης, με την νεοφώτιστη ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμάτας έχει εξασφαλίσει την 1η θέση. Μάχη γίνεται για τις υπόλοιπες θέσεις που θα τις οδηγήσει στην επόμενη φάση και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. 

Read More

Οι δηλώσεις συμμετοχής και η προκήρυξη του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley

Η ΕΟΠΕ ανακοινώνει ότι άνοιξε το μητρώο για την εγγραφή των αθλητών που επιθυμούν να συμμετέχουν σε επίσημες ή αναγνωρισμένες διοργανώσεις Beach Volley & Snow Volley για το 2018.

Read More

Υπόμνημα στο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος

Μπορείτε να διαβάσετε το υπόμνημα που κατατέθηκε από την Ένωση μας στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις αρχές Φεβρουαρίου

Read More

Ανάληψη Διοργανώσεων Street Volley

Στα πλαίσια προβολής και ανάπτυξης του Βόλεϊ στην Πελοπόννησο για το 2018, προτίθεται, σε συνεργασία με τα σωματεία να συνδιοργανώσει αγώνες Street-Volley, για τις περιόδους από 1/3/2018 έως 3/6/2018 και από 1/9/2018 έως 30/11/2018, σε Δήμους της Περιφέρειας ευθύνης της. Για την κατάρτιση του προγράμματος των παραπάνω διοργανώσεων από την Ένωση, παρακαλούνται τα σωματεία που επιθυμούν να αναλάβουν μια εκ των διοργανώσεων, να το δηλώσουν στην ΕΣΠΕΠ μέχρι τη Δευτέρα 12/2/2018, προτείνοντας ημερομηνία διεξαγωγής και υπεύθυνο επικοινωνίας με το σωματείο.  

Read More