ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΠ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Το νέο ηλεκτρονικό σπίτι της Ένωσής μας (www.espep.gr), η οποία από τον Σεπτέμβριο θα έχει καθημερινή και τακτική ενημέρωση από ομάδα εθελοντών συνεργατών μας, θα αποτελέσει το «όπλο» επικοινωνίας της Ένωση μας για όλες τις δράσεις και εξελίξεις του βόλεϊ στην περιοχή.

Στη νέα σελίδα μας, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών της ’Ένωσης έχουμε αποφασίσει, εκτός του Χορηγικού προγράμματος που συντάσσουμε και σύντομα θα σας αποσταλεί, την φιλοξενία διαφημίσεων για προσέλκυση περαιτέρω εσόδων.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και θέλοντας να δώσουμε τη δυνατότητα στα σωματεία μέλη μας, να προτείνουν σε Μεγάλους χορηγούς τους ή όποιον άλλο χορηγό επιλέξουν, την δυνατότητα φιλοξενίας και στη σελίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. μέχρι 15 Διαφημιστικά Banner από τα σωματεία, με κόστος που θα ανέρχεται από 70€ έως 100€ για ένα έτος, ανάλογα τη θέση που θα φιλοξενηθούν.

Καλούνται τα σωματεία που επιθυμούν να κατοχυρώσουν Διαφημιστικό Χώρο στη σελίδα της Ένωσης, να αποστείλουν μέχρι την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018, αντίστοιχο αίτημα ώστε να εξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή διευκρίνιση επιθυμείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *