Απόδοση Ευσήμων στις αναπτυξιακές ομάδες από το Δ.Σ. του ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ.

Στο ψητοπωλείο  <<Γυροβολιές>> του φίλου και χορηγού της ομάδος Τάκη Μούργελα στην Βραχάτι , παρέθεσε τραπέζι  η Διοίκηση του Παμβοχαϊκού στα τμήματα Παίδων , Παμπαίδων και Παγκορασίδων , αποδίδοντας τα εύσημα για τις  διακρίσεις που επέτυχαν  στα  αντίστοιχα πρωταθλήματα  Πελοποννήσου  της ΕΣΠΕΠ, κατακτώντας  δύο πρώτες  θέσεις ( παμπαίδων & παγκορασίδων ) και μια τρίτη θέση οι παίδες .

Η Διοίκηση συνεχάρη  όλους τους συντελεστές  αυτών  των επιτυχιών  και ευχήθηκε σε αθλητές & αθλήτριες  , προπονητές και εφόρους να συνεχιστεί η προσπάθεια για ακόμα περισσότερες διακρίσεις .

Ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 για τα αναπτυξιακά τμήματα μόνο ευχάριστες στιγμές έχει να μας θυμίζει και κρίνεται ότι η φετινή χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη, λαμβάνοντας υπ όψιν ότι και το εφηβικό τμήμα κατέκτησε την πρώτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ.

Τα νόστιμα εδέσματα  του ψητοπωλείου <<ΓΥΡΟΒΟΛΙΕΣ >>  η πολύ καλή διάθεση του φίλου & ιδιοκτήτη Τάκη Μούργελα, συνέβαλαν  στο ευχάριστο κλίμα  που ούτως ή άλλως υπήρχε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *