Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κ-17 της ΕΣΠΕΠ.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα τουρνουά Beach Volley Junior Regional K17 της ΕΣΠΕΠ, που πραγματοποιήθηκαν στις 16-17 Ιουλίου (Κ-17) στις εγκαταστάσεις του KONAN Sand Sports Club 

Στην κατηγορία Κ-17 Παίδων αναδείχτηκαν πρώτοι και πρωταθλητές Πελοποννήσου οι Θεοδωρακόπουλος Κ. / Πετρόπουλος Λ. επικρατώντας με 2-0 σετ του τελικού των Εκμετζόγλου Θ. / Ανδριόπουλου Α.

Στην κατηγορία Κ-19 Κορασίδων  πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Σπυροπούλου Μ. / Κατσή Κ.  οι οποίες επικράτησαν με 2-0 σετ των Τούφα Α. / Σιακαβέλα Μ..

Οι παραπάνω ομάδες θα εκπροσωπήσουν την ΕΣΠΕΠ στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας στα τέλη Ιουλίου.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΠΕΠ ευχαριστεί τον κ. Πετρόπουλο Ιωάννη  ιδιοκτήτη του  KONAN Sand Sports Club, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων τους, την εταιρεία ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ για την χορήγηση αναψυκτικών που προσφέρθηκαν στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, την Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων για την υποστήριξη της διοργάνωσης, τους Εθελοντές Ερυθροσταυρήτες για την Ιατρική υποστήριξη, τους διαιτητές, τους γονείς που συνέβαλλαν στην ημιδιατροφή των αθλητών, καθώς και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *