Συγκέντρωση ύλης για το υπ’ έκδοση περιοδικού της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

AΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 379                                                                         ΠΑΤΡΑ  1/11/2018

 Προς

Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Αγαπητοί συνεργάτες,

Το φιλόδοξο σχέδιο του Δ.Σ. για την έκδοση από την ΕΣΠΕΠ περιοδικού για το Βόλεϊ της Πελοποννήσου, καθώς και για γενικότερα θέματα, βρίσκεται στο αρχικό στάδιο συγκέντρωσης της ύλης.

Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλα τα σωματεία όπως μέχρι στις 11/11/2018 μας αποστείλουν στο mail  της ΕΣΠΕΠ (espep2010@gmail.com), κείμενα και φωτογραφίες που θα συμπεριληφθούν στο 1ο τεύχος του περιοδικού, ώστε να εκδοθεί μέσα στο 2018.

Τα κείμενα που θα λάβουμε, θα τύχουν της Δημοσιογραφικής επιμέλειας από επαγγελματία Δημοσιογράφο και της συντακτικής επιτροπής, πριν την έκδοση του περιοδικού.

Η ύλη που θα πρέπει να στείλει κάθε σωματείο, ανάλογα με την κατηγορία και στα τμήματα που αγωνιστικά συμμετέχει θα πρέπει να είναι:

 • Για όλες τις ομάδες της Ε.Σ.ΠΕ.Π. που συμμετέχουν μόνο στα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα και στην Τοπική Κατηγορία Γυναικών η ύλη θα πρέπει να είναι περίπου στις 100 λέξεις και να αναφέρει:
  1. Ένα μικρό ιστορικό του σωματείου και τους στόχους του για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019,
  2. Τα τμήματα που θα αγωνιστεί το 2018-2019,
  3. Την δύναμη του σωματείου σε αθλητές ή αθλήτριες, προπονητές, ακαδημίες κ.α.
  4. Φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση.
 • Για τις ομάδες που αγωνίζονται στην Α2 Γυναικών και Ανδρών, καθώς επίσης και στην Β’ Εθνική της ΕΣΠΕΠ Ανδρών και Γυναικών, η ύλη θα πρέπει να είναι περίπου στις 200 λέξεις και να αναφέρει:
  1. Ένα μικρό ιστορικό του σωματείου και τους στόχους του για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019,
  2. Τα τμήματα που θα αγωνιστεί το 2018-2019,
  3. Την δύναμη του σωματείου σε αθλητές ή αθλήτριες, προπονητές, ακαδημίες κ.α.
  4. Φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση.
  5. Το ρόστερ της ομάδας.

Για ομάδες που συμμετέχουν και στα δύο (2) πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών, η ύλη θα είναι περίπου στις 300 λέξεις, με τα ρόστερ και φωτογραφίες και των δύο τμημάτων.

 • Για τις ομάδες που αγωνίζονται στην Α1 Γυναικών και Ανδρών και εκπροσωπούν την Ένωσή μας, εκτός των προϋποθέσεων της ύλης που αναφέρονται για τις ομάδες στην Α2, θα συμπεριλαμβάνει φωτογραφία και δήλωση του προπονητή ή αρχηγού της περίπου  50 λέξεων, την οποία θα επιμεληθεί το γραφείο τύπου της ομάδας.

Για τυχόν διαφημιστικής προβολής εταιρειών και επιχειρήσεων φίλων ή χορηγών των σωματείων στο περιοδικό, υπεύθυνη είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει την έκδοσή του.

Με επόμενη επιστολή μας θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά, για τα στοιχεία του εκπροσώπου της εταιρείας όπου θα επικοινωνούν όσοι επιθυμούν να διαφημιστούν στο έντυπό μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επιθυμείτε για το περιοδικό,  παρακαλούμε να απευθύνεστε στον πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Π. κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ και στο τηλ.:6947864445

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *