1ο Προπονητικό Τουρνουά Beach Volley της ΕΣΠΕΠ Κ-19.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π., αποδεχόμενη πρόταση και στα πλαίσια ανάπτυξης του αθλήματος, διοργανώνει το 1ο προπονητικό Τουρνουά Beach Volley το Σαββατοκύριακο, 26-27 Μαΐου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΚΟΝΑΝ στα Δεμένικα (Ειρήνης & Φιλίας 121).
Σκοπός του τουρνουά είναι η ανάδειξη και η προετοιμασία νέων αθλητών και αθλητριών που θα πάρουν μέρος στις φετινές διοργανώσεις Beach Volley Juniors regional ή Juniors Open και θα διοργανωθούν από την ΕΣΠΕΠ, την ΕΟΠΕ, ή/κ άλλους φορείς που ασχολούνται με την ανάπτυξη του Beach Volley στην Ελλάδα.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ομάδες 2 ατόμων, αγοριών ή κοριτσιών που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2000, και κατέχουν δελτίο αθλητή Volley ή ασχολούνται συστηματικά με το Beach Volley.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στα γραφεία της ΕΣΠΕΠ ή στην γραμματεία του KONAN Sand Sports.
Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή στην τεχνική σύσκεψη θα πρέπει να προσκομισθεί φωτοτυπία του Δελτίου Αθλητή Volley ή Φωτοτυπία Πιστοποιητικού Υγείας που έχει εκδοθεί εντός του 2018.
Κατά την διεξαγωγή του τουρνουά θα παρέχονται δωρεάν νερά σε όλους τους αγώνες, περιορισμοί στην εμφάνιση των αθλητών δεν υπάρχουν (όσο είναι σε λογικά πλαίσια).
Οι νικητές θα λάβουν αναμνηστικά δώρα και το κόστος συμμετοχής είναι 6€ ανά άτομο.
Το σύστημα αγώνων και αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, την Παρασκευή 25 Μαΐου που θα έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π. (τηλ.2610270099) από 9:00 π.μ-14:00 ή στις εγκαταστάσεις του ΚΟΝΑΝ στο τηλ. 6936106673 (κ. Γιάννης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *