Το Final-4 παμπαίδων της ΕΣΠΕΠ στο Βραχάτι το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου.

Πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final-4 του Πρωταθλήματος Παμπάιδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π., που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου 2018 στο κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου «Γ. ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ».
Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final-4 είναι ο Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, η Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 και η νεοσύστατη ομάδα Α. Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ.
Η Αθλητική Ένωση ΦΑΡΙΔΑΣ διανύει το τρίτο έτος από τη σύστασή του και έχει έδρα ένα όμορφο χωριό έξω από τη Σπάρτη, το Ξηροκάμπι.
Συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων και η επίμονη προσπάθεια αθλητών και παραγόντων, κλείνει με μια μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή της ομάδας στο final 4 παμπαιδων της Ένωσής μας
Η αγάπη και το ενδιαφέρον για το βόλεϊ, αποτέλεσαν τη βάση για να δημιουργηθεί η Α.Ε.ΦΑΡΙΔΟΣ και όσοι πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα.
Δεν σκέφτηκαν στιγμή τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν λόγο της έλλειψης κλειστού γυμναστηρίου στο Ξηροκάμπι, με αποτέλεσμα, οι προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους γίνονται σε ανοιχτό γήπεδο στο προαύλιο του σχολείου, φέρνοντας στη μνήμη μας παλαιές εποχές των δεκαετιών από 1930 μέχρι αρχές του ’70.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Σάββατο 26/5/2018

17:30 Α.Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ- Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ
20:00 Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 – Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

Κυριακή 29/4/2018

16:00 Μικρός Τελικός
18:00 Μεγάλος Τελικός – Απονομές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *