Συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικών ομάδων ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Προς Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π.  Μεσσηνίας

 Αγαπητοί Συνεργάτες,       

 Η Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Πελοποννήσου κ. Κουτσολία Μπέτυ  στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την Ένωση και την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικών ομάδων ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, για Αθλητές με έτος γεν. 2003–2004 & Αθλήτριες με έτος γεν. 2004–2005 καθώς και  Αθλητές ή Αθλήτριες που δεν είχαν επιλεγεί στο διακλιμακιακό ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στο κλειστό γυμναστήριο ΠΑΡΑΛΙΑΣ, την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14.15 (διάρκεια προπόνησης 14.30 – 16.00).

Παρακαλούνται τα σωματεία, να ενημερώσουν όποια παιδιά πληρούν, σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει, καθώς και τις τεχνικές – τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, καθώς Αθλητές και Αθλήτριες που δεν είχαν επιλεγεί στο διακλιμακιακό κατόπιν συνεννόησης με τον Ομοσπονδιακή Προπονήτρια κ. Κουτσολία Μπέτυ.

τηλ. Επικ.: 6944234634.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Οι αθλητές και οι  Αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, Επιγονατίδες, Νερό.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι Αθλητές ή Αθλήτριες εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας της Αθλήτριας ή του Αθλητή με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείου του.

Αν δεν υπάρχει Κάρτας Υγείας της Αθλήτριας ή του Αθλητή θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Χωρίς ιατρική βεβαίωση (κάρτα υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει  Αθλητής  ή Αθλήτρια στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.

Παρακαλούνται οι αθλητές και οι Αθλήτριες να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία.

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *