Συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτος γεν. 2004 – 2005 

AΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 307                                                                         ΠΑΤΡΑ  27/9/2018

Προς Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΡΑΤΟΣ 1893 Α.Ο. ΚΙΑΤΟΥ – Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – Α.Ο. ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ – Α.Σ. ΦΙΛΙΑΣ – Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ – Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ – Π.Α.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – A.Σ. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου κ. Μαρινόπουλος Αργύρης  στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτος γεν. 2004 – 2005  της Ε.Σ.ΠΕ.Π., ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στο κλειστό γυμναστήριο ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ, την ΚΥΡΙΑΚΗ   30 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 17.45 (διάρκεια προπόνησης 18.00 – 20.00).

Παρακαλούνται τα σωματεία, να ενημερώσουν όποια παιδιά πληρούν, σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει, καθώς και τις τεχνικές  – τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  κατόπιν συνεννόησης με τον ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Μαρινόπουλο Αργύρη  τηλ. Επικ.  6945878343.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: Οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, Επιγονατίδες, Νερό.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι αθλήτριες εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση του αθλητικού τους δελτίου με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτού (με τις 2 όψεις του).

Αν δεν υπάρχει αθλητικό δελτίο θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς ιατρική βεβαίωση (δελτίου ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει αθλήτρια στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.

Παρακαλούνται οι αθλήτριες να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *