Συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΧΑΪΑΣ-ΗΛΕΙΑΣ- ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.

Προς Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Αχαΐας – Ηλείας – Ναυπακτίας.

 Αγαπητοί Συνεργάτες,       

 Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου κ. Χριστόπουλος Γεώργιος στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την Ένωση και την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, για αθλήτριες με έτος γεν. 2005–2006 καθώς και Αθλήτριες που δεν είχαν επιλεγεί στο διακλιμακιακό με έτος γεν. 2004-2005, ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στο κλειστό γυμναστήριο ΑΠΟΛΛΩΝΑ, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14.45 (διάρκεια προπόνησης 15.00 – 16.30).

Παρακαλούνται τα σωματεία, να ενημερώσουν όποια παιδιά πληρούν σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει, καθώς και me τις τεχνικές – τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

Επίσης και αθλήτριες που δεν είχαν επιλεγεί στο διακλιμακιακό κατόπιν συνεννόησης με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Χριστόπουλο Γεώργιο.  τηλ. Επικ.:  6976407090.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, Επιγονατίδες, Νερό.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι αθλήτριες εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας της Αθλήτριας  με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείου του.

Αν δεν υπάρχει Κάρτας Υγείας της Αθλήτριας θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Χωρίς ιατρική βεβαίωση (κάρτα υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει ο αθλητής στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.

Παρακαλούνται οι αθλητές να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία.

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *