Συγκέντρωση κλιμακίου Παμπαίδων ομάδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Αχαΐας – Ηλείας.  

AΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 408                                                                        ΠΑΤΡΑ 12/11/2018     

 Προς Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Αχαΐας – Ηλείας    

 Αγαπητοί Συνεργάτες,           

 Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου κ. Γεράνιος Σταύρος, στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την Ένωση και την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, για αθλητές με έτος γεν. 2005–2006 καθώς και Αθλητές που δεν είχαν επιλεγεί στο διακλιμακιακό με έτος γεν. 2003-2004, τους ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στο κλειστό γυμναστήριο ΚΟΥΚΟΥΛΙ, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 14.45 (διάρκεια προπόνησης 15.00 – 16.30).

Παρακαλούνται τα σωματεία, να ενημερώσουν όποια παιδιά πληρούν, σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει, καθώς και τις τεχνικές – τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, καθώς και αθλητές που δεν είχαν επιλεγεί στο διακλιμακιακό κατόπιν συνεννόησης με τον ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Σταύρο Γεράνιο τηλ. Επικ.:  6944180893.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Οι αθλητές που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, Επιγονατίδες, Νερό.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι αθλητές  εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας του αθλητή με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείου του.

Αν δεν υπάρχει Κάρτας Υγείας του αθλητή θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Χωρίς ιατρική βεβαίωση (κάρτα υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει ο αθλητής στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.

Παρακαλούνται οι αθλητές να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *