Συγκέντρωση κλιμακίου Παγκορασίδων των Σωματείων Μεσσηνίας της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

AΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 399                                                                         ΠΑΤΡΑ 8.11.2018           

 Προς Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π.  Μεσσηνίας

 Αγαπητοί Συνεργάτες,       

 Η Περιφερειακή  Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Πελοποννήσου κ. Κουτσολία Μπέτυ  στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την Ένωση και την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, για Αθλήτριες με έτος γεν. 2006 – 2007, ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στο κλειστό γυμναστήριο ΠΑΡΑΛΙΑΣ, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 14.15 (διάρκεια προπόνησης 14.30 – 16.00).

Παρακαλούνται τα σωματεία, να ενημερώσουν όποια παιδιά πληρούν, σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει, καθώς και τις τεχνικές–τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, κατόπιν συνεννόησης με τον ομοσπονδιακή  Προπονήτρια κ. Κουτσολία Μπέτυ, τηλ. Επικ.: 6944234634.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Οι Αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, Επιγονατίδες, Νερό.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι Αθλήτριες εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας της  Αθλήτριας με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείου του.

Αν δεν υπάρχει Κάρτας Υγείας της Αθλήτριας θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Χωρίς ιατρική βεβαίωση (κάρτα υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει   Αθλήτρια  στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.

Παρακαλούνται οι Αθλήτριες  να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *