Συγκέντρωση κλιμακίου Παγκορασίδων ομάδων Κορινθίας.

AΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:378                                                                                   ΠΑΤΡΑ 1/11/2018   

 Προς Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ        

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑΤΟΣ 1893 Α.Ο. ΚΙΑΤΟΥΓ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣΑ.Ο. ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣΑ.Σ. ΦΙΛΙΑΣΑ.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣΠ.Α.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – A.Σ. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΑ.Σ. ΝΕΜΕΑΣ   

 Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου κ. Μαρινόπουλος Αργύρης στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτος γεν. 2006–2007 της Ε.Σ.ΠΕ.Π., ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΟ  ΕΛΕΓΧΟ στο κλειστό γυμναστήριο ΛΕΧΑΙΟΥ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 15.45 (διάρκεια προπόνησης 16.00 – 18.00).

Παρακαλούνται τα σωματεία, να ενημερώσουν όποια παιδιά πληρούν, σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει, καθώς και τις τεχνικές – τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ κατόπιν συνεννόησης με τον ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Μαρινόπουλο Αργύρη τηλ. Επικ.: 6945878343.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, Επιγονατίδες, Νερό.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι αθλήτριες εν’ ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση του αθλητικού τους δελτίου με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτού (με τις 2 όψεις του).

Αν δεν υπάρχει αθλητικό δελτίο θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Χωρίς ιατρική βεβαίωση (δελτίου ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει αθλήτρια στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.

Παρακαλούνται οι αθλήτριες να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία.

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *