Ονοματοδοσία πρωταθλημάτων & Διαφήμιση στη σελίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Προς Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Στα πλαίσια του σχεδιασμού και προγραμματισμού της αγωνιστικής δραστηριότητας για το 2019-2020, το Δ.Σ. της Ένωσης απευθύνει κάλεσμα στα σωματεία μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Π., να προτείνουν σε Μεγάλους χορηγούς τους ή όποιον άλλο χορηγό επιλέξουν, την δυνατότητα να φιλοξενηθούν και στη σελίδα (www.espep.gr).

Όποια σωματεία επιθυμούν να κατοχυρώσουν Διαφημιστικό Χώρο στη παραπάνω σελίδα της Ένωσης, θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 να γνωστοποιήσουν το αίτημα, για να εξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στη σελίδα θα φιλοξενηθούν μέχρι 20 Διαφημιστικά Banner από τα σωματεία, με κόστος που θα ανέρχεται ανάλογα με τη θέση από 70€ έως 100€ για ένα έτος.

Παράλληλα για όποια επιχείρηση ή εταιρεία που εκφράσει την επιθυμία, μετά από παρότρυνσή σας, να γίνει χορηγός ονοματοδοσίας εκ’ των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Π., σύμφωνα με το συνημμένο χορηγικό πλάνο που σας αποστέλλουμε, παρακαλούμε να τον κατευθύνετε προς εκδήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες στον πρόεδρο κ. Κανελλόπουλο Θεόδωρο στο τηλ. 6947864445.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή διευκρίνιση επιθυμείτε και ελπίζουμε στην συμβολή σας, στη προσέλκυση περαιτέρω εσόδων για κάλυψη λειτουργικών δαπανών της ’Ένωσης.

χορηγικό προγραμμα ΕΣΠΕΠ 2019-2020

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *