Ολοκλήρωση πρωταθλημάτων Κ-18 Αγοριών & Κοριτσιών.

Προς Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Μετά τις ανακοινώσεις της ΓΓΑ ότι από τις 6/6/2020, επιτρέπεται σε όλα τα αθλήματα η διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων χωρίς την παρουσία θεατών, με τους όρους που αναφέρονται στο αγωνιστικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας και έχει εγκριθεί από την αρμόδια Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης, για τις πραγματοποιήσεις των επίσημων αγώνων προϋποθέτει, να έχει προηγηθεί προετοιμασία διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων για τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, καθώς και με την από 14.5.2020 απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης, για ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων των ηλικιών που ενδιαφέρονται για την απόκτηση μορίων για την εισαγωγή σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα σας ενημερώνει ότι:

  • Η Έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα πρωταθλήματα Κ-18 Αγοριών και Κοριτσιών θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουλίου 2020, σύμφωνα με το ισχύον Αγωνιστικό πρόγραμμα ανά όμιλο.
  • Η Β’ φάση του πρωταθλήματος Κ-18 Κοριτσιών θα τροποποιηθεί, με Συμπληρωματική Ειδική Προκήρυξη που θα σας διαβιβαστεί πριν την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση επιθυμείτε.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *