Η 11η αθλητική διαδικτυακή εκπομπή #ΕΣΠΕΠ Voice.

«Μένουμε Ασφαλείς και στον Αθλητισμό, Βγαίνουμε Νικητές.»

Ολοκληρώθηκε η 11η αθλητική διαδικτυακή εκπομπή #ΕΣΠΕΠ_Voice αφιερωμένη στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο και του Κανόνες Υγιεινής που πρέπει να εφαρμοστούν στο Βόλεϊ.
Προσκεκλημένοι στην εκπομπή ήταν το μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και εκπρόσωπός της στην Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, Ιατρός Ορθοπαιδικός – Ειδικός Αθλητίατρος κ. Γιώργος Τσικούρης, καθώς και ο Καθηγητής Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Απόστολος Βανταράκης.
Συζήτησαν με τους Δημοσιογράφους Αντωνόπουλο Παναγιώτη και Κόγκο Προκόπη, καθώς και με τους προπονητές βόλεϊ Λεγάτου Ελένη και Σκαρτσίλη Γιάννη, για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο αθλητισμός και το βόλεϊ γενικότερα.
Οι προπονητές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους, συζήτησαν για τους νέους κανόνες που πρέπει να εφαρμοστούν στον αθλητισμό με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα μετά την Πανδημία.
Αναλύθηκαν, οι κανόνες υγιεινής και ο Υγειονομικός Δεκάλογος της Γ.Γ.Α. για τον Αθλητισμό και απαντήθηκαν, ερωτήματα των προπονητών για τα μέτρα και τις προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνουν στις προπονήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *