Η 10η αθλητική διαδικτυακή εκπομπή #ΕΣΠΕΠ Voice.

Ολοκληρώθηκε  η 10η αθλητική διαδικτυακή εκπομπή  #ΕΣΠΕΠ Voice η 1η εκπομπή αφιερωμένη για το Ανδρικό βόλεϊ.

Στην εκπομπή Προσκεκλημένοι ήταν οι Αθλητές και μέλη του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π., ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ πρόεδρος, Διεθνής Αθλητής και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Γεν. Γραμματέας και αθλητής του ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ μέλος, Διεθνής Αθλητής και του ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ.

Συζήτησαν με τους Δημοσιογράφους Αντωνόπουλο Παναγιώτη και Σταθόπουλου Τάσσου, για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο αθλητικός και το βόλεϊ ειδικότερα.

Εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την επόμενη μέρα του Επαγγελματικού Βόλεϊ  μετά την Πανδημία και την εξέλιξη του πρωταθλήματος με την επικείμενη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.

Κατέθεσαν τις απόψεις τους για την πιθανότητα να αγωνιστούν με απουσία θεατών και κεκλεισμένων των θυρών και την προοπτική μετάδοσης μέσω της τηλεόρασης. Επίσης την προσπάθεια που πρέπει να γίνει από όλους για προσέλκυση αγοριών στο άθλημα.

Αναφέρθηκαν επίσης για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το Ανδρικό Βόλεϊ στην Πάτρα και τις αιτίες που συνέβαλαν, με τους διαχρονικούς ανταγωνισμούς  μεταξύ ομάδων, παραγόντων και προπονητών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *