Επιστολή στα σωματεία για αμοιβή Διαιτησίας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019

Προς σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Πελοποννήσου

 Αγαπητοί συνεργάτες,

Όπως γνωρίζεται και σύμφωνα με το άρθρο 28 της Εδικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων 2018-2019 της Ε.Σ.ΠΕ.Π., η δαπάνη μετακίνησης των διαιτητών για την διεξαγωγή των αγώνων, επιβαρύνει το γηπεδούχο σωματείο και θα πρέπει να καταβάλλεται μαζί με την Αμοιβή Διαιτησίας πριν την έναρξή του.

Η ΕΣΠΕΠ, στα πλαίσια ενημέρωσης των γηπεδούχων σωματείων, για το προβλεπόμενο ποσό των πάσης φύσεως εξόδων (Αμοιβή, Μετακίνηση, κ.α.) που θα πρέπει να καταβάλλουν, πριν την έναρξη  του αγώνα στους διαιτητές, θα αποστέλλει κάθε εβδομάδα το συνημμένα πίνακα ορισμού των Διαιτητών,  με τα έξοδα μετακίνησης και αμοιβής διαιτησίας.

Παράλληλα σας γνωστοποιούμε, ότι το προσεχές διάστημα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, θα διοργανώσει Σχολή Διαιτησίας Βόλεϊ Σάλας, για την απόκτηση διπλώματος Διαιτητή και να έχουν δυνατότητα να διευθύνουν αγώνες σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Σας καλούμε όπως συμβάλλεται, στην παρότρυνση και αναζήτηση ενδιαφερομένων για να παρακολουθήσουν τη σχολή, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του Βόλεϊ και από την Διαιτησία.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε δε, ότι την υπόψη σχολή μπορούν να παρακολουθήσουν και εν’ ενεργεία Αθλητές και Αθλήτριες, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας κατά το άρθρο 18  παρ. 10 που αναφέρει τα εξής:

  1. Προϋποθέσεις για ορισμό σε αγώνες διαιτητή ο οποίος είναι παράλληλα και αθλητής στον ίδιο κλάδο άθλησης:

α.    Να είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μελών οικείου συνδέσμου.

β.    Να έχει υποβάλει σχετική δήλωση προσφοράς υπηρεσιών όπου θα αναφέρει την ιδιότητα του αθλητή και το σωματείο και κατηγορία ,στο οποίο αγωνίζεται, ως και το κώλυμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας αυτής.

γ.    Ο διαιτητής αυτός με ευθύνη των επιτροπών διαιτησίας διευθύνει ως Α και Β διαιτητής, επόπτης και σημειωτής σε αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών και ως επόπτης και σημειωτής και σε αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων.

δ.    Δεν ορίζεται ποτέ με οποιαδήποτε ιδιότητα, σε αγώνες οποιασδήποτε κατηγορίας, του σωματείου στο οποίο αθλείται ή σε αγώνες της κατηγορίας που το σωματείο ή το τμήμα αυτού, συμμετέχει.

 Για το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *