Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αγώνων και προβολή στις σελίδες στο διαδίκτυο.

Αγαπητοί συνεργάτες,

Όπως γνωρίζεται σύμφωνα με τα παραπάνω σχετικά, η Ε.Σ.ΠΕ.Π. δημιούργησε σελίδα στο facebook (Volley – Αγωνιστικό Πρόγραμμα ΕΣΠΕΠ) https://www.facebook.com/Volley-Αγωνιστικό-Πρόγραμμα-ΕΣΠΕΠ-246222549253461/, στην οποία θα πρέπει κάθε σωματείο να προβαίνει στην ανάρτηση φωτογραφιών ή Βίντεο και τα αποτελέσματα  των αγώνων του κάθε πρωταθλήματος, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν και στο υπ’ έκδοση περιοδικό.

Παράλληλα για την καλύτερη και άμεση ενημέρωση νέας Ιστοσελίδας  μας (espep.gr), στην οποία αναρτήθηκε το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων για το πρωτάθλημα Νεανίδων και η βαθμολογία τους.

Θα πρέπει το γηπεδούχο σωματείο  να στέλνει τα αποτελέσματα των αγώνων (σετ και πόντοι) στο email: espep.agonistiko@gmail.com, μετά το πέρας των αγώνων και μέχρι στις 12:00 π.μ. της επόμενης που θα έχει πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, καλούμε τα σωματεία από το προσεχές Σαββατοκύριακο, να συμβάλουν στην προσπάθεια και προχωρούν στην ανάρτηση του απαιτούμενου υλικού στο fb, καθώς και να ενημερώνουν την ένωση με email,  εμβαθύνοντας την ενημέρωση και προβάλλοντας το βόλεϊ στον κόσμο του διαδικτύου, για να αποτελέσουν «όπλα» επικοινωνίας και προβολής της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *