«Ειδικό Πρόγραμμα για τη Στήριξη Ελληνογερμανικών Ανταλλαγών Νέων».

Προς

Τα Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Όπως σας έχετε ενημερωθεί με τη διαβίβαση του mail που λάβαμε από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.), δύναται όποιο σωματείο επιθυμεί, να ενταχθεί στο «Ειδικό Πρόγραμμα για τη Στήριξη Ελληνογερμανικών Ανταλλαγών Νέων».

Σαν Ένωση πιστεύουμε ότι αποτελεί ευκαιρία για τα σωματεία, η υποβολή αίτησης  και η συμμετοχή τους στο παραπάνω πρόγραμμα, διότι θα συμβάλει στην ανταλλαγή νέων μεταξύ των δύο χώρων, την μεταφορά του πολιτισμού μας και την γνωριμία με τον αντίστοιχο της Γερμανίας, την αδελφοποίηση των σωματείων και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας καλούμε, όπως προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες ενημέρωσης και σύνταξης των απαιτούμενων εγγράφων, για την συμμετοχή του σωματείου σας στο πρόγραμμα μέχρι στης 15η  Σεπτεμβρίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην ΕΘΝ.Ο.Α. για περισσότερες πληροφορίες στο (210 6878912,  e-mail: hoa@ethnoa.org).

To mail:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.), ως εθνικός συντονιστής του Προγράμματος Ελληνογερμανικής Συνεργασίας για τη Νεολαία, το οποίο στοχεύει στην στήριξη ανταλλαγών νέων και συμβούλων νέων από την Ελλάδα και την Γερμανία με στόχο την υλοποίηση κοινών δράσεων και μέσω του οποίου επιχορηγούνται δράσεις: πολιτιστικών θεμάτων,  αθλητικών θεμάτων (οι οποίες προωθούν και τα πολιτιστικά στοιχεία των δύο χωρών), δράσεις σε τόπους κοινής μνήμης, σας προσκαλεί να ενημερώσετε το σύνολο των σωματείων της δυνάμεώς σας για την δυνατότητα συμμετοχής νέων αθλητών και αθλητριών ή ομάδων σας στο«Ειδικό Πρόγραμμα για την Στήριξη των Ελληνογερμανικών Ανταλλαγών Νέων».
Η συμμετοχή αφορά σε  οργανώσεις νέων, συλλόγους, σχολεία, σωματεία και οργανωμένες αθλητικές ομάδες από Ελληνικής πλευράς, των οποίων η συμμετοχή επιχορηγείται από το Πρόγραμμα.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας μας  με την Deutsche Sportjugend, κατά την οποία το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν πολλές συνεργασίες σε διάφορα αθλήματα, καλούνται όσα σωματεία επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε τα σωματεία – μέλη σας για την δυνατότητα συμμετοχής τους στο νέο κύκλο του Προγράμματος ομάδων ή μεμονωμένων αθλητών/ριών.
Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα η 15η  Σεπτεμβρίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην ΕΘΝ.Ο.Α. για περισσότερες πληροφορίες στο (210 6878912,  e-mail: hoa@ethnoa.org).

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Αλικάκος

Πρόεδρος ΕΘΝ.Ο.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *