Αναπτυξιακό Προπονητικό Τουρνουά Beach Volley 2024 της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

AΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:173                                                                                    ΠΑΤΡΑ  3.6.2024 

                             

             Προς:

 Τα σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Θέμα: Διοργάνωση Αναπτυξιακών Προπονητικών Camp Beach Volley.

 Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π., θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσα παιδιά επιθυμούν να αναπτύξουν το ταλέντο τους και στο Beach Volley, θα πραγματοποιήσει σε περιοχές της Πελοποννήσου προπονητικά Camp σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις Beach Volley.

Τα προπονητικά Beach Volley Camp θα πραγματοποιηθούν:

  1. Το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου 2024, για αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2006 και συμμετέχουν στο Κ-19 Juniors Regional 2024.
  2. Το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουλίου 2024, για αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2008 και συμμετέχουν στο Κ-17 Juniors Regional 2024.

Για την διεξαγωγή των παραπάνω αναπτυξιακών προπονητικών τουρνουά Beach Volley, εκτός της κάρτας υγείας που θα πρέπει να έχουν οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, θα πρέπει ο αριθμός των ομάδων να είναι τουλάχιστον τέσσερις (4) για αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν στο mail της ΕΣΠΕΠ: espep2010@gmail.com έως την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2024. Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής, θα καθοριστεί ο τόπος και η ακριβείς ημερομηνία διεξαγωγή των προπονητικών τουρνουά Beach Volley.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση επιθυμείτε.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *