ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΠΕΠ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.

AΡΙΘ. ΠΡΩΤ.  50                                                                                          ΠΑΤΡΑ  10/3/2020

                 Προς

Τα σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π

 Μετά τα νέα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. λαμβάνοντας υπ’ όψη τα μέτρα αυτά αποφάσισε  τα εξής:

  • Την διεξαγωγή όλων των αθλητικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν, έως στις 22 Μαρτίου 2020 ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ των ΘΥΡΩΝ. Στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παραβρίσκονται, όσοι ορίζονται σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 803/9.3.2020 επιστολή της Ε.Ο.ΠΕ. Υπεύθυνοι για την τήρηση είναι τα γηπεδούχα σωματεία σε συνεργασία με τον Α’ διαιτητή του αγώνα.
  • Οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στα κλειστά γήπεδα των Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου μέχρι τις 18/3/2020, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, λόγω του γεγονότος ότι έχει επιβληθεί προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, στις παραπάνω Περιφερειακές Ενότητες. (ΦΕΚ Β’ αριθμ.723/6.6.2020).

Ειδικότερα  δεν θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες:

  1. Όλων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Π. για τις Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου, καθώς επίσης και του Δήμου Ναυπακτίας.
  2. Οι αγώνες του Α’ ομίλου του Τοπικού πρωταθλήματος Γυναικών.
  3. Οι αγώνες του πρωταθλήματος του Α’ ομίλου Β’ Εθνικής Ανδρών.
  4. Οι αγώνες της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γυναικών Β’ Εθνικής ERREA sports By Spot Team.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση, καθώς επίσης θα σας ενημερώσουμε για τυχόν νεότερες αποφάσεις που θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Υγείας.

Επίσης θα υπάρξει ενημέρωση και από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσής μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *